Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Sunt de acord si eu cu ,ce spui asa si trebuie pe servere .....Dar asta tine de voi admini sa faceti chestiile astea Si totii admini sunt obligati sa aiba activitate si pe forum nu doar pe server
 3. sa organizam concursuri pentru jucatori cu premii de slot cu un minim de ore si sa fie in rank top15 de asemenea sa aibe activitate pe ts si pe forum
 4. Last week
 5. (datele mi le dai in prv .....nume si parola)
 6. NICK: GodLik3<CnZ> VARSTA/ORAS: 28 de ani, Bucuresti STEAM ID: Nu am Steam ID Skype /fb .: Cristian Jiang (Facebook) Ai citit regulamentul?-: DA POTI AJUTA LA BOOST ? : Momentan nu datorita starii de urgenta sunt in somaj tehnic. EXPERIENTA: As putea spune ca am avut cam 1 an dar acum foarte mult timp PERIOADA: Mai toata ziua si seara in functie de sotie si de nevoile ei ca este insarcinata MOTIV: Vreau sa joc pe un server curat fara codati si cu varietate de harti puse la dispozitie. CUNOSTIINTE: Sa mentin serverul curat si sa aduc jucatori noi.
 7. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 8. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 9. Earlier
 10. O sa vad care este treaba ..O sa ati scot eu banu ....Pe viitor vezi sa faci la secțiunea CS la cereri sau reclamații.........Mutat în secțiunea CS
 11. Nume: GodLik3<CnZ> *Unique ID: DlFdPBkxqmuWYQW5MQHXeurzFWo= *IP-ul tau: 78.97.207.121 *Data / ora: 27.03.2020 ora 21:24 *Motivul banului: wall hack cred *Alte detalii: Ideea este ca nu am mai jucat cs de 8 ani de zile si a trebuit sa gasesc pozele dupa care sa imi fac cont pe imgur(nici nu stiu ce fel de site este) si le-am incarcat si acolo si l-am rugat pe Theo sa mai lase putin sau sa ma ajute pentru ca nu stiu si pentru ca imi place acest server mi-am facut cont si pe site-ul vostru si mi-am instalat si teamspeak. MULTUMESC de_dust20000.bmp de_dust20001.bmp de_dust20002.bmp
 12. [★] Numele în joc: [★] Numele reclamatului: [★] Steam ID-ul reclamatului: [★] Motivul reclamației: [★] Dovezi(obligatoriu): ATENȚIE! ✪ Topicul trebuie sã se numeascã "[Reclamație ADMIN] Numele reclamatului" ✪ Dovezile mai vechi de 7 zile nu mai sunt valabile. ✪ Demo-ul nu trebuie sã fie mai lung de 5 minute.
 13. [★] Numele în joc: [★] IP-ul tãu: [★] Steam ID-ul tãu: [★] Data și ora: [★] Numele adminului care ți-a dat BAN(dacã se cunoaște): [★] Motivul pentru care ai primit ban?: [★] Dovezi(obligatoriu): [★] Alte detalii: ATENȚIE! ✪ Topicul trebuie sã se numeascã "[Cerere Unban] Numele din joc" ✪ Pentru informații aveti aici serverul de TeamSpeak 3 : TS.RISING.RO ✪ Cererile de unban făcute după o perioadă mai lungă de 48H de la primirea ban-ului vor fi automat respinse. ✪ Site-uri pentru upload Imagini/Demo: https://imgur.com Pentru poze. https://mediafire.com Pentru demo.
 14. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 15. Nu uita sa citesti regulamentul! - Regulamentul Cererile se vor face dupa urmatorul model: NICK: numele cu care joci pe server VARSTA/ORAS: varsta reala, STEAM ID: Steam ID-ul original (ex: STEAM_0:1:12345678) ID Skype /fb .: ID-ul de mess sau adresa de e-mail Ai citit regulamentul? (DA/NU raspunde cum cere in regulament POTI AJUTA LA BOOST ? (DA/NU): EXPERIENTA: experienta in adminat PERIOADA: cand joci mai des (ziua, dimineata, seara, in weekend) MOTIV: motivul pentru care doresti admin CUNOSTIINTE: ce stiti sa faceti? PROMOVARE: In ce mod veti promova serverul? Donatii (in cont), Boost (sms la servicii de boosting), Reclama (massuri, reclame pe site-uri, afise, etc. ) ● Luati la cunoştintă urmatoarele cerinte : 1.vârsta minimă de 16 ani,cont şi activitate pe forum/server,citirea regulamentului ; 2.ore minime pe server pentru admin 10h ; pentru slot 5h 3.cererile care nu respectă modelul sau care nu îndeplinesc toate condiţiile vor fi automat respinse fara explicatii ; 4.dacă ai făcut o cerere şi a fost respinsă mai poţi face una peste minim 2 săptămână ; 5.Raspuns obligatoriul la cele 2 intrebari 6. STEAM-ON OBLIGATORIU ! ( valabil mai mult pentru SLOT ) 7. VOTE SERVER + POSTARE OGLIGATORIE LA CELE 3 SITEURI.( VALABIL SI PENTRU SLOT ) Cautam admini cu experienta care pot sta pe server dimineata ,ziua !!! URGENT! CEI CU STEAM ON SUNT MAI AVANTAJATI!
 16. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 17. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 18. Programul se poate descarca dupa site-ul official teamspeak.com
 19. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 20. Nume server: zm.rising.ro Ce categorii doresti?: mai jos Esti constitent ca ai dreptul la o singura cerere?: da Informations + Rules + Announcements Access Request + ADMIN +SLOT +VIP Complaints +UnBan Request + Report Admin BanList Admin Fun & Entertainment + Introduce Yourself + Discussion & Social ZM.RISING.RO - GameTracker Statistics si aici la categoria asta vreau sa fie afisat baneru <a href="https://www.gametracker.com/server_info/37.59.72.98:27015/" target="_blank"><img src="https://cache.gametracker.com/server_info/37.59.72.98:27015/b_560_95_1.png" border="0" width="560" height="95" alt=""/></a>
 21. Nick owner [@nume pe forum]: kerasseN / PuffyQT (isi va face cont si ea) Contact: discord : kerasseN#0915 Ip & port server: 37.59.72.98:27015 Joc [Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: GO, etc]: Counter-Strike 1.6 Mod [Clasic, Respawn, Zombie, etc]: Zombie Număr sloturi: 32 DNS dorit [NUME.RISING.RO]: ZM.Rising.Ro Firma unde este hostat: hostexpres.ro Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/37.59.72.98:27015/ Ai înscris serverul în clanul nostru de pe GameTracker?: Astept sa ma acceptati in grup si dupa il adaug.
 22. Bun venit alaturi de Echipa Rising ! Sper ca o sa fi alaturi de noi la bune si rele ...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...