Jump to content

Jetrox

Fondator
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jetrox last won the day on April 4

Jetrox had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Jetrox

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt de acord si eu cu ,ce spui asa si trebuie pe servere .....Dar asta tine de voi admini sa faceti chestiile astea Si totii admini sunt obligati sa aiba activitate si pe forum nu doar pe server
 2. (datele mi le dai in prv .....nume si parola)
 3. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 4. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 5. O sa vad care este treaba ..O sa ati scot eu banu ....Pe viitor vezi sa faci la secțiunea CS la cereri sau reclamații.........Mutat în secțiunea CS
 6. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 7. Nu uita sa citesti regulamentul! - Regulamentul Cererile se vor face dupa urmatorul model: NICK: numele cu care joci pe server VARSTA/ORAS: varsta reala, STEAM ID: Steam ID-ul original (ex: STEAM_0:1:12345678) ID Skype /fb .: ID-ul de mess sau adresa de e-mail Ai citit regulamentul? (DA/NU raspunde cum cere in regulament POTI AJUTA LA BOOST ? (DA/NU): EXPERIENTA: experienta in adminat PERIOADA: cand joci mai des (ziua, dimineata, seara, in weekend) MOTIV: motivul pentru care doresti admin CUNOSTIINTE: ce stiti sa faceti? PROMOVARE: In ce mod veti promova serverul? Donatii (in cont), Boost (sms la servicii de boosting), Reclama (massuri, reclame pe site-uri, afise, etc. ) ● Luati la cunoştintă urmatoarele cerinte : 1.vârsta minimă de 16 ani,cont şi activitate pe forum/server,citirea regulamentului ; 2.ore minime pe server pentru admin 10h ; pentru slot 5h 3.cererile care nu respectă modelul sau care nu îndeplinesc toate condiţiile vor fi automat respinse fara explicatii ; 4.dacă ai făcut o cerere şi a fost respinsă mai poţi face una peste minim 2 săptămână ; 5.Raspuns obligatoriul la cele 2 intrebari 6. STEAM-ON OBLIGATORIU ! ( valabil mai mult pentru SLOT ) 7. VOTE SERVER + POSTARE OGLIGATORIE LA CELE 3 SITEURI.( VALABIL SI PENTRU SLOT ) Cautam admini cu experienta care pot sta pe server dimineata ,ziua !!! URGENT! CEI CU STEAM ON SUNT MAI AVANTAJATI!
 8. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 9. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 10. Bine ați venit la% board_name%. Vă rugăm să nu ezitați să răsfoiți și să-i cunoașteți pe ceilalți. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați.

 11. Bun venit alaturi de Echipa Rising ! Sper ca o sa fi alaturi de noi la bune si rele ...
×
×
 • Create New...