Jump to content

lookevit

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Nume server: green.rising.ro Ce categorii doresti?: Regulamente Update-uri Cereri Factiuni Clanuri Discutii Generale Esti constitent ca ai dreptul la o singura cerere?: Da, sunt.
  2. Nick owner [@nume pe forum]: @lookevit, @Wellkron Contact: discord: Wellkron#8781, lookevit | Keith Studio#7038 Ip & port server: 37.59.72.106:7777 Joc [Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: GO, etc]: SA:MP Mod [Clasic, Respawn, Zombie, etc]: RPG Număr sloturi: 100 DNS dorit [NUME.RISING.RO]: green.rising,ro Firma unde este hostat: HostExpres.ro Link GameTracker: https://www.gametracker.rs/server_info/37.59.72.106:7777/ Ai înscris serverul în clanul nostru de pe GameTracker?: Nu, deoarece pe gametracker.com nu exista jocul San Andreas Multiplayer.
  3. Numele tau: Oprea Stefan Varsta: 18 Contact: - Discord: lookevit#7038 Tara: Romania Ai experienta in domeniu?: Da, am 3 ani de experienta in lucrat cu servere. Nu ma pricep la scripting dar am un prieten scripter care are 6 ani de experienta in domeniu. Am inceput cu el un gm burned, care in acest moment prezinta un sistem de login pe texdraw, si un mapping frumos la spawn care nu mananca multe tickuri. Vreau sa fie un proiect de lunga durata si ca playerii sa stie de acest server. Esti de acord cu regulamentul Rising.Ro?: Da. Server samp.
×
×
  • Create New...