Jump to content
Cautam Staf pentru Comunitatea ...Pentru intrebari putem vorbi direct pe chat! ×

bogdycounter

Administrator
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bogdycounter last won the day on August 31 2019

bogdycounter had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About bogdycounter

 • Birthday 08/03/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu aș merge cu o întrebare: Ce părere are despre comunitate și ce ar schimba la ea având acest grad?
 2. Adminul Benjy activând pe serverul CS.RISING.RO de pe Comunitatea Rising vei primi remove din funcția pe care o deții.Timpul acordat pentru a răspunde la reclamație a expirat cu mult, ca urmarea rezultă o nepăsare față de statutul pe care îl ai.Am încercat să dau de tine pe server dar fără rezultat de notă și activitatea ta. Fără alte comentarii T/C.
 3. Nu ai mai răspuns mai topic, consider că ai abandonat ideea, dacă te răzgândești ești rugat să refaci cererea.T/C
 4. Salut Baiculescu Robert, am analizat cererea ta, ce fel de server vrei (joc:Counter Strike 1.6, CS:GO, Metin2, SA:MP, Minecraft ..ect) și ce gamemode va avea?
 5. Bine ai venit, STIFLERjr suntem bucuroși că ai ales comunitatea RisinG.Ro .
 6. Acceptat și mult succes cu serverul.
 7. Bine ai venit pe comunitatea noastră pentru orice întrebare te rog lasă un PM.
 8. Jetrox așteaptă un mesaj în privat pentru a discuta cu tine mai multe detalii.T/C
 9. Salut, îți mulțumim că ne arăți interesul pentru această comunitate.Vei primi răspuns de la @Jetrox sau @PyrateBy.Toate cele bune. Edit: Acceptat aștept un mesaj pe forum sau discord bogdycounter#4388 pentru a discuta. T/C
 10. T/C dacă te pot ajuta cu ceva aștept PM.
 11. BLACKLIST CERERE LUCRĂRI: Lista va fi actualizată pe parcurs.
 12. Regulament cerere lucrare Titlu topicului trebuie să fie intitulat ”Cerere Avatar/Semnătură/Banner nume” Pentru a face o cerere de lucrare aveți nevoie de minim 20 de postări pe forum. Fiecare membru are voie să facă o cerere odată la 14 zile, dacă se face mai devreme va fi închisă și respinsă. Dacă aveți două cereri respinse veți fi trecut în Blacklist și veți putea face o cerere după o lună. Nu aveți voie să cereți două lucrări într-o postare. Orice membru ce va răspunde la cerere are obligația să adauge pe lucrare watermark-ul ”rising.ro” Singurele lucrări ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate în Photoshop în caz că un designer / membru dorește să facă și animație se acceptă. Nu este permisă alegerea unei teme de tip ”random”.Dacă nu știți ce stock să alegeți precizați o temă. Dacă stock-ul are o calitate sau dimensiune proastă membru are obligația în 24h să schimbe tema. Cererile ce conțin materiale indecente sunt strict interzise. Tip(semnătură, avatar,iconiță, ect.): Dimensiuni: Text principal: Text secundar (obligatoriu cu numele comunități): Culori (principale, secundare): Ultima cerere făcută?(link): Alte informații?:
×
×
 • Create New...