Jump to content
Cautam Staf pentru Comunitatea ...Pentru intrebari putem vorbi direct pe chat! ×

bogdycounter

Administrator
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bogdycounter

 1. Eu aș merge cu o întrebare: Ce părere are despre comunitate și ce ar schimba la ea având acest grad?
 2. Adminul Benjy activând pe serverul CS.RISING.RO de pe Comunitatea Rising vei primi remove din funcția pe care o deții.Timpul acordat pentru a răspunde la reclamație a expirat cu mult, ca urmarea rezultă o nepăsare față de statutul pe care îl ai.Am încercat să dau de tine pe server dar fără rezultat de notă și activitatea ta. Fără alte comentarii T/C.
 3. Nu ai mai răspuns mai topic, consider că ai abandonat ideea, dacă te răzgândești ești rugat să refaci cererea.T/C
 4. Salut Baiculescu Robert, am analizat cererea ta, ce fel de server vrei (joc:Counter Strike 1.6, CS:GO, Metin2, SA:MP, Minecraft ..ect) și ce gamemode va avea?
 5. Bine ai venit, STIFLERjr suntem bucuroși că ai ales comunitatea RisinG.Ro .
 6. Acceptat și mult succes cu serverul.
 7. Bine ai venit pe comunitatea noastră pentru orice întrebare te rog lasă un PM.
 8. Jetrox așteaptă un mesaj în privat pentru a discuta cu tine mai multe detalii.T/C
 9. Salut, îți mulțumim că ne arăți interesul pentru această comunitate.Vei primi răspuns de la @Jetrox sau @PyrateBy.Toate cele bune. Edit: Acceptat aștept un mesaj pe forum sau discord bogdycounter#4388 pentru a discuta. T/C
 10. T/C dacă te pot ajuta cu ceva aștept PM.
 11. BLACKLIST CERERE LUCRĂRI: Lista va fi actualizată pe parcurs.
 12. Regulament cerere lucrare Titlu topicului trebuie să fie intitulat ”Cerere Avatar/Semnătură/Banner nume” Pentru a face o cerere de lucrare aveți nevoie de minim 20 de postări pe forum. Fiecare membru are voie să facă o cerere odată la 14 zile, dacă se face mai devreme va fi închisă și respinsă. Dacă aveți două cereri respinse veți fi trecut în Blacklist și veți putea face o cerere după o lună. Nu aveți voie să cereți două lucrări într-o postare. Orice membru ce va răspunde la cerere are obligația să adauge pe lucrare watermark-ul ”rising.ro” Singurele lucrări ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate în Photoshop în caz că un designer / membru dorește să facă și animație se acceptă. Nu este permisă alegerea unei teme de tip ”random”.Dacă nu știți ce stock să alegeți precizați o temă. Dacă stock-ul are o calitate sau dimensiune proastă membru are obligația în 24h să schimbe tema. Cererile ce conțin materiale indecente sunt strict interzise. Tip(semnătură, avatar,iconiță, ect.): Dimensiuni: Text principal: Text secundar (obligatoriu cu numele comunități): Culori (principale, secundare): Ultima cerere făcută?(link): Alte informații?:
 13. Regulament Pentru a face o cerere de designer trebuie să aveți minim 2 săptămâni vechime pe comunitatea RISING.RO Pentru a face o cerere de designer trebuie să aveți minim 10 postări pe forum. Pentru a face o cerere de designer trebuie să aveți neapărat un portofoliu cu creațiile voastre. Aveți voie 1 cerere la 1 săptămână, cine încalcă regula este pedepsit cu warn. Pentru a face o cerere de designer nu trebuie să aveți niciun warn acumulat în momentul în care deschideți cererea. Cine nu respectă modelul de postare va avea automat cererea închisă și respinsă. Nu stresați liderul designerilor cu mesaje PM de tipul ”Uita-te la cererea mea” riscați să primiți lock la cerere. Fiecare decizie a echipei de designeri trebuie acceptată ca atare, designerii trebuie să răspundă cu pro sau contra venind automat cu un argument pentru decizia aleasă. Observații: Doar designerii comunități RISING.RO au voie să voteze cu pro sau contra la cereri, sancțiune warn Decizia finală îi aparține liderului designerilor: bogdycounter Nume real: Vârstă: Contact: Cât de bine cunoști acest program? *(Photoshop): De ce dorești designer?: Un avatar + screen PSD* (watermark* RISING.RO): O semnătură + screen PSD (watermark RISING.RO): Link portofoliu (obligatoriu): PSD- poză din programul Photoshop cu lucrarea și lista de straturi Watermark - text transparent dar vizibil
 14. Titlu topicului trebuie să fie [Portofoliu]Nume RIP-ul este interzis.RIP= portofoliu inchis. Nu se permite postare creatilor cu tenta rasită,caracter pornografic sau jignitor. Nu aveți voie să postați prescurtări de cuvinte de tipul "gj, frm, gg" sau fraze scurte "imi place, foarte frumos" fiecare postare trebuie argumentată.[+1 warn] Nu postați ceva ce nu are legătură cu portofoliu.[+1 warn] Trebuie să postați minim 2 lucrări. Nu aveți voie să începeți o ceartă.[avertisment,warn]
 15. Fondatorul Jetrox lucrează atât la serverul de Metin2, CS:GO dar și SA:MP.După finalizarea acestora o să facem o categorie pentru fiecare în parte.Pentru jocurile care nu au direct legătură cu comunitatea (gen LoL,World of Tanks,GTA V ect.) o să ai la dispoziție subforumul ”Gaming” de la secțiunea ”Socializare”.Echipa Rising.ro, îți mulțumește pentru această propunere, o să mă vorbesc și cu Jetrox iar dacă propunerea este acceptată o vei vedea curând pe forum.
 16. Nume: Bogdan Vârstă: 18 Locaţie:Reșița Ocupaţie: Elev Hobby-urile tale: Desenul Jocul tău preferat: World of Tanks, CS:GO Joci pe vreun server din comunitate? Dacă da, pe care?:Momentan nu, dar speram că în curând mă voi juca. Cum ai auzit de RisinG.Ro?:De la fondatorul Jetrox. Ce părere ai despre comunitate? Ce ar trebui să schimbăm?:Dacă voi vrea să schimb ceva o să vă anunț, dar momentan comunitatea este ok. Ce le transmiţi membrilor de pe comunitate?: Un joc cât mai plăcut și o activitate cât mai mare pe comunitate.
×
×
 • Create New...