Jump to content
Sign in to follow this  
Guest PyrateBy

[RisinG.Ro] Regulament

Recommended Posts


REGULAMENT RISING.RO

TOTI UTILIZATORII TREBUIE SA RESPECTE ACEST REGULAMENT!

RisinG.Ro este o comunitate guvernata de o serie de reguli clare, respectate de catre toti utilizatorii, din momentul in care se inregistreaza.

Discutiile care nu reusesc sa se incadreze in limitele bunului simt si a celor 7 ani de acasa nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.

Moderatorii diferitelor sectiuni au obligatia sa respecte acest deziderat si prin urmare detin dreptul de a inchide sau de a sterge orice discutie paralela.

Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discutiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" "ok" etc, promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legislatiei în vigoare.

Dorim ca fiecare user al acestui forum sa fie protejat de actualul regulament, in consecinta, functia/nationalitatea/rasa/varsta utilizatorului asaltat de injurii nu conteaza, urmand ca scandalagiul sa suporte consecintele.

Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.

Faptul ca un user are o parere diferita, bine argumentata si exprimata, nu denota lipsa de respect fata de interlocutarii sai si parerile acestora.

Sunt strict interzise subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal.

Nu se accepta clonele. Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters.


Regulamentul RisinG.Ro de utilizare a forumului este bazat pe cateva reguli de bun simt, insa, in functie de infractiunea comisa se pot aplica diferite sanctiuni, pentru cei care nu reusesc sa se incadreze in cei sapte ani de acasa.

REGULAMENT CHATBOX:
1. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte site-uri.
2. Este interzis folosirea unui limbaj trivial, vulgar,cat si insultarea utilizatorilor de pe chat.
3. Sa nu depasiti mai mult de 4 randuri consecutive.
4. Sa nu folositi CAPS LOCK de mai multe ori la rand cand scrieti in chat, pentru a nu strica aspectul.


Administratorii acestui forum isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, deci va sugeram sa il verificati periodic.

Cu stima si respect echipa RisinG.Ro !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...